To cykl unikalnych spotkań kulinarnych 'Podano do stołu’, podczas których będziecie mogli spróbować jedynych w swoim rodzaju dań przygotowanych przez wybitnych Szefów Kuchni nagradzanych podczas licznych konkursów i wydarzeń:
1 miejsce – Food&Wine Noble Night
2 miejsce – L’Art de la cuisine Martell
3 najlepsza restauracja w Krakowie – Fine Dining Week oraz najlepsze danie główne w Krakowie – Restaurant Week PolskaAutorskie Kolacje Szefów Kuchni sprawią, że piątki staną się świętem i prawdziwym kulinarnym wydarzeniem w Krakowie.
W piątek, 8 kwietnia o godzinie 19:00 w restauracji Andromeda Alfa na Grzegórzkach, odbędzie się autorska kolacja Szefów Kuchni! Jest to wyjątkowe wydarzenie, poniżej najważniejsze informacje:
– Doskonałe, pięciodaniowe menu przygotowane przez zasłużonego Szefa Kuchni, Piotra Tuźnika
– Serwowane tego wieczoru dania są unikalne – menu jest opracowane wyłącznie z myślą o tym konkretnym wydarzeniu
– Standardowo serwujemy potrawy mięsne, ale wegetarian z chęcią ugościmy (każde danie niemięsne, jest rónież wegańskie)
– Na początek otrzymacie komplementarny kieliszek aperitifu (alkoholowy lub bezalkoholowy
– W dalszej części będzie można dokupić inne napoje. Nasi kelnerzy z przyjemnością doradzą odpowiednie wina, które będą pasować do kolejnych dań.
Jeśli więc cenicie sobie doskonałą kuchnię fine diningową i lubicie poznawać nowe smaki – to wydarzenie jest dla Was.
Rezerwacje przyjmujemy do piątku, 8 kwietnia do godziny 12.00 telefonicznie lub mailowo (lub do wyczerpania miejsc)
Mile widziany strój Casual Elegant .
Ilość stolików jest ograniczona! Liczy się kolejność zgłoszeń.
Parking dla Gości jest BEZPŁATNY.
Rezerwacja OBOWIĄZKOWA:
T: 12 342 81 42
E: restaurant@galaxyhotel.pl